appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

Reporter Radio

ReportersNL: beleid Rotterdam Zuid loopt achter de feiten aan

zondag 14 april 2019, 19:03 uur

Rotterdam Zuid is toe aan een grote renovatie. Er is achterstallig onderhoud in de wijk en de markt vraagt om meer woningen voor starters en mensen met middeninkomens. Maar de sloopplannen blijken duurder dan vooraf ingeschat en de woningnood neemt alleen maar toe. Nu wil de gemeente dat woningcorporaties mee gaan betalen aan de plannen, maar is dat wel reëel?

Guido van Eijck van Vers Beton vertelt over het onderzoek dat hij met collega's deed naar de situatie in Rotterdam Zuid.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1