appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Reporter Radio

ReportersNL: beleid Rotterdam Zuid loopt achter de feiten aan

zondag 14 april 2019, 19:03 uur

Rotterdam Zuid is toe aan een grote renovatie. Er is achterstallig onderhoud in de wijk en de markt vraagt om meer woningen voor starters en mensen met middeninkomens. Maar de sloopplannen blijken duurder dan vooraf ingeschat en de woningnood neemt alleen maar toe. Nu wil de gemeente dat woningcorporaties mee gaan betalen aan de plannen, maar is dat wel reëel?

Guido van Eijck van Vers Beton vertelt over het onderzoek dat hij met collega's deed naar de situatie in Rotterdam Zuid.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1