appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

Reporter Radio

Pointer over boetes en tonijn

zondag 14 april 2019, 19:00 uur

Deze week is het online platform Pointer (KRO-NCRV) van start gegaan. Bij Pointer ligt de nadruk op datajournalistiek. Ook roepen ze bij onderwerpen de hulp in van het publiek. Wat is de waarde van al die cijfers voor onderzoeksjournalistiek?

In de uitzending worden twee onderzoeken van Pointer gepresenteerd. Eén gaat over de hoeveelheid en vooral het soort van boetes in Nederland. Daarnaast: hoe duurzaam is de tonijn in Nederland? In de studio Jerry Vermanen van Pointer.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1