appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Reporter Radio

ReportersNL: De Kofferbakmoord

zondag 31 maart 2019, 19:10 uur

Het is twee jaar geleden. Er dobbert een auto in het Stieltjeskanaal in Drenthe. In de kofferbak ligt Ralf Meinema, de eigenaar van de auto. Hij is dood, vermoord en verminkt. Niemand snapt waarom. Hij was een geliefde jongen, die van hard werken en een biertje houdt. Toch gaan er geruchten dat het om een vergelding zou gaan, zijn leven blijkt niet volledig zonder blaam. 

Bas van Sluis en Renate Winkel van Dagblad van het Noorden doken nog eens in de zaak en brachten nieuwe feiten over het voetlicht en maakten er een vierdelige podcast van.  

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1