appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

Reporter Radio

Reporters NL: De Bende van Venlo

zondag 17 februari 2019, 19:04 uur

Roof, moord en overvallen. De Limburgse stad Venlo, was er van gegeven. Het is deze week precies 25 jaar geleden dat de Bende van Venlo actief was en terreur zaaide. Jos Bouten deed toentertijd verslag van de zaak. Nu 25 jaar later dook hij voor dagblad De Limburger, samen met zijn collega Marco van Kampen opnieuw in de zaak. Samen brachten zij nieuwe feiten over het voetlicht. Het had niet veel gescheeld of de zaak was onopgelost gebleven. 

Te gast is Jos Bouten en de presentatie is in handen van Carl-Johan de Zwart. 

Behoefte aan meer goede verhalen? De redactie van ReportersNL tipt deze week het verhaal van Vers Beton. Zij doken in de zaak van de doodgeschoten rapper Feis en bekeken wat hij betekend heeft voor de opkomst van Rotterdam als Hip Hop hoofdstad.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1