appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

Reporter Radio

ReporterNL: De verdwijning van Willeke Dost

zondag 25 november 2018, 19:30 uur

Het bed van Willeke Dost (15) is op de ochtend van 15 januari 1992 leeg. Ze is weg en blijft weg. Een verdwijning die bijna 27 jaar later nog steeds niet is opgelost. Een misdrijf ligt voor de hand. Maar er is geen lijk, geen dader. Dagblad van het Noorden brengt het mysterie opnieuw onder de aandacht. Want er is iemand die iets weet.

In ReportersNL vertelt Annique Oosting over de zesdelige serie die ze met haar collega’s maakt. Wie tips heeft in de zaak kan zich melden.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1