appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Reporter Radio

ReportersNL: Tubantia verzorgt kieswijzer voor Twentse gemeenten

zondag 25 februari 2018, 19:03 uur

Voor alle 14 Twentse gemeenten en de gemeente Berkelland heeft Tubantia een kieswijzer gemaakt. Hierdoor kunnen 620.000 inwoners erachter komen welke van hun standpunten vergelijken met die van de politieke partijen in hun gemeente. Tubantia enquêteerde voor de kieswijzer 6000 van haar lezers om erachter te komen wat zij belangrijke onderwerpen vinden tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. 

Kelly Adams van Tubantia vertelt vrijdag in ReportersNL over de totstandkoming van de kieswijzer en over de uitslagen van de enquête.  

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1