appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Reporter Radio

Rol overheid bij deradicalisering

zondag 10 december 2017, 19:33 uur

Het Kabinet presenteerde in november een nieuwe notitie over de aanpak van terrorisme. Er wordt structureel 13 miljoen euro extra gereserveerd voor de bestrijding ervan. Dat geld wordt ingezet voor de versterking van de online aanpak van extremisme en voor investeringen in deradicalisering.
Hoogleraar Bertjan Doosje en onderzoeker JanJaap van Eeteren presenteren in de uitzending de uitkomst van hun onderzoek naar social media campagnes voor deradicalisering door de overheid. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1