appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Reporter Radio

Luister terug

ReportersNL: de nieuwe voetbaltempel van Feyenoord

zondag 21 juli 2019

Feyenoord City moet het nieuwe stadion worden van Feyenoord. Al ruim tien jaar liggen er plannen om de geliefde Kuip in te wisselen voor een hypermodern stadion, maar de financiering blijkt een probleem. Feyenoord heeft zelf niet genoeg geld en het is maar de vraag of een duur nieuw stadion langs de Maas genoeg oplevert.

Bram Logger van Vers Beton deed er in samenwerking met Follow the Money onderzoek naar. In ReportersNL vertelt hij over de businesscase die achter het stadion zit.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1