appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Reporter Radio

ReportersNL: De moord op Gerard Meesters, een onschuldige onderwijzer

zondag 26 november 2017, 19:03 uur

Op 28 november 2002 werd de 52-jarige Groninger Gerard Meesters in zijn eigen woning doodgeschoten. De Engelsman Daniel S. wordt na onderzoek aangewezen als moordenaar van Meesters. Hij moet levenslang de gevangenis is, een straf die hij uitzit in Nederland. Hiermee lijkt de zaak afgewikkeld te zijn. Maar niets is minder waar. Er is namelijk een sterk vermoeden dat drugscrimineel Robert D. achter de opdracht zit van de moord op de onschuldige Meesters. 

Rob Zijlstra van Dagblad van het Noorden dook 15 jaar later opnieuw in deze zaak en sprak ook met Koen en Annemarie, de  twee kinderen van Meesters. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1