appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co

Reporter Radio

Luister terug

ReportersNL: ‘Onschuldige trucker’ vast in Frankrijk

zondag 2 juni 2019

Trucker Jan van Erkelens wordt in Frankrijk verdacht van drugssmokkel. Hijzelf zweert onschuldig te zijn. Criminelen zouden hem onder valse voorwendselen een verkeerde lading hebben meegegeven met daarin 1100 kilo softdrugs met een straatwaarde van 7 miljoen euro. Na een jaar in de gevangenis te hebben gezeten, moet hij nu zijn proces in Frankrijk afwachten. Hij mag het land niet uit. 

Lucien Baard van de Twentse Courant Tubantia zocht hem op in Frankrijk. Aanstaande zondag om 19:45 vertelt hij bij ons over zijn ontmoeting.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1