appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co

Reporter Radio

Luister terug

Leven met de Maffia

zondag 19 mei 2019

Deze week, vanaf aanstaande woensdag verschijnen de eerste drie delen van de nieuwe podcast serie van Reporter Radio, Leven met Maffia.

Vanuit een klein dorpje op een heuvel in de Italiaanse regio Calabrië gaan Gabriella Adèr en Sanne de Boer op zoek gaan naar de link tussen de Italiaanse maffia en Nederland. Waarom is Nederland zo in trek bij het machtige misdaadsyndicaat Ndrangheta? En hoe komt het dat zelfs de kleinere, persoonlijke verhalen waar Gabriella Adèr en Sanne de Boer in Italië opstuiten, uiteindelijk telkens naar Nederland leiden? Met in de studio Gabriella Adèr.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1