appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine

Reporter Radio

15 maart 2015: Politiek in de polder

zondag 15 maart 2015, 19:13 uur

Aanstaande woensdag zijn de Provinciale Statenverkiezingen. De afgelopen 4 jaar diende de PvdD en PVV veel moties in maar kregen het minste voor elkaar. Dat is de conclusie van onderzoek van Reporter Radio. ChristenUnie was de meest succesvolle partij.

Reporter Radio ging de polder in en onderzocht alle politieke partijen in alle 12 provinciën. De beoogde winnaar van de komende verkiezingen, de PVV, blijkt zeer actief te zijn. Met 902 vragen zijn zij de absolute kampioen. PvdD statenleden stellen individueel gezien de meeste vragen.

Op basis van een volledige unieke analyse van alle activiteiten in de Provinciale Staten zet Reporter Radio dit af tegen de resultaten van andere partijen.

Reportages: Gabriella Ader en Huub Floor
Te gast: Eric Vrijsen van Elsevier, Koen Vossen, auteur van 'Rondom Wilders.Portret van de PVV' en Simon Otjes, politicoloog RUG.
Reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of via twitter: @reporterradio1
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1