appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: De Taalstaat

Reporter Radio

Luister terug

ReportersNL: de exotische redder van Roda JC

zondag 9 juni 2019, 19:47 uur

Voetbalclub Roda JC heeft een nieuwe eigenaar, maar is de club nu ook gered van een faillissement? Na de Zwitserse Rus Aleksei Korotaev, is nu de Mexicaan Mauricio Garcia de la Vega de redder in nood voor de Limburgers. Hij handelde in spelers, maakte ruzie in Spanje en is nu neergestreken in Kerkrade. Als dat maar goed gaat.

Zondag vertelt journalist Jimmy Leenders van De Limburger in ReportersNL - de rubriek waarin regionale onderzoeksjournalistiek centraal staat - over het financiële hoofdpijndossier van Roda JC. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1