appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine

Reporter Radio

Een fraudegevoelig digitaal lek

zondag 11 mei 2014, 19:00 uur

De digitale snelwegen zijn minder veilig dan we dachten. De NSA verzamelt  gigantisch veel gevoelige informatie, het belangrijke internetbedrijf Diginotar was eenvoudig te hacken, een fout met de naam Heartbleed tast de kern aan van de beveiligde sites aan en ook Internet Explorer is niet langer veilig.
In dit rijtje digitale lekken voegt Reporter Radio er aanstaande zondag een nieuw zeer fraudegevoelig lek aan toe. Een lek dat identiteitsfraude een fluitje van een cent maakt.
Niels Heithuis in gesprek met: Bart Jacobs (Cyberserity Radboud Universiteit) en internetjournalist Jasper Bakker
Reportage: Huub Floor
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lees hier meer over Reporter Radio

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1