appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Reporter Radio

Yvette Jeuken over 100x100

zondag 13 april 2014, 19:00 uur

Het project 100x100 is gestart. 100 correspondenten in 100 gemeentes gaan de komende maanden onderzoek doen naar burgerparticipatie in de praktijk. Niels Heithuis praat met een van de initiatiefnemers Yvette Jeuken van Netwerk Democratie, het platform voor democratische innovatie en een van de correspondenten  Conny de Laat uit Culemborg.
De 100 correspondenten, journalisten, inwoners en ambtenaren, gaan vragen stellen aan alle sleutelfiguren in hun gemeenten. Tot besluit analyseren ze in oktober de gemeenteraadsbegrotingen en worden de ervaringen met elkaar gedeeld.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1