appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Reporter Radio

Focus

Luister terug

Slapeloosheid: Hoe kom ik ervan af?

vrijdag 15 maart 2019

Het is Wereld Slaapdag! 

We hebben het over slapen, slapeloosheid, dromen, nachtmerries. Tien procent van alle mensen heeft last van slapeloosheid. Lang wakker liggen, slecht in slaap komen en dan overdag vermoeid zijn.

In dit uur praten we met ervaringsdeskundige en directeur van een slaapkliniek Pierre de Roy over zijn slaapproblemen, nemen we een kijkje naar slaaptechnologie die ons kan helpen met in slaap vallen en reizen we af naar Almere om in slaap te vallen met Yoga Nidra. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1