appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Focus

Luister terug

Lezen in het Donker met muziekwetenschapper Henkjan Honing

woensdag 11 juli 2018

Henkjan Honing is te gast om te praten over zijn nieuwe boek Aap Slaat Maat. In zijn boek zoekt hij naar het antwoord op de vraag: is muzikaliteit aangeboren? 

In 2009 ontdekte hij al dat baby's een ritmegevoel hebben. Bij de geboorte is de mens al klaar om muziek te begrijpen. In zijn nieuwe boek gaat Honing nog een stap verder, en vraagt hij zich af of ook dieren beschikken over ritmegevoel. Honing is te gast om te praten over zijn boek, dat vorige maand verschenen is.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1