appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

EenVandaag

Presentator: Suzanne Bosman

Luister terug

Optimist Dirk Brounen: 'Maak een begroting van geluk'

woensdag 17 mei 2017

De overheid trekt zich al decennia lang terug en dat is heel goed nieuws. Dat vindt Dirk Brounen, professor vastgoedeconomie van de Tilburg University. Volgens hem dwingt het je om je schaapjes op het droge te hebben. Dan moet je wel weten hoe je de toekomst voor je ziet. Vervolgens pas je daar je boekhouding op aan. Een ‘begroting van geluk’, daarvoor pleit Dirk Brounen,  Vandaag is Dirk Brounen 'De Optimist'.


Alle optimisten zijn terug te vingen op de sites van EenVandaag en Radio 1 en natuurlijk via al onze social mediakanalen. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1