appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Radio EenVandaag

Deze man wilde uit wraak zonnepanelen op zijn huurhuis

woensdag 12 juni 2019, 14:06 uur

Stel: jij wil van het gas af, maar je woningcorporatie zegt: NEE. Het komt vaker voor dan je denkt: Huurders die willen meedoen met de energietransitie en vinden dat de corporatie te traag gaat.

Deze week volgt Eenvandaag een aantal van deze huishoudens om te kijken hoe zij toch hun zin krijgen. Eerder hoorde u een huurder die de weg van de diplomatie bewandelt, vandaag Ruud uit Amsterdam-Osdorp, die de botte bijl hanteert.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1