appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Radio EenVandaag

Over pubers: ik wil independent zijn

vrijdag 15 december 2017, 15:00 uur

Elke vrijdag neemt Radio Eenvandaag een kijkje in een puberbrein. Dit keer spreken we de 14-jarige Odell. Zij is van Liberiaanse komaf en wil daar graag weer gaan wonen. Haar droom is een 'independent woman' worden en niet afhankelijk zijn van een man.


Ze is helemaal niet actief op social media. Dat mag ze niet van haar moeder, die ook haar telefoon controleert. 


Haar favoriete nummer is Flip Mode van Chris Brown. Ze weet dat die ooit zangeres Rihanna in elkaar heeft geslagen, maar dat hindert haar niet. Het gaat haar om zijn muziek, niet de persoon. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1