appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Radio EenVandaag

Bam was gewaarschuwd voor bouwfouten parkeergarage Eindhoven

donderdag 7 december 2017, 14:00 uur

Bouwbedrijf Bam is al voor de instorting van de parkeergarage bij Eindhoven Airport gewaarschuwd voor serieuze problemen met de vloerplaten. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag. Afgelopen mei stortte het gebouw in. 

Vandaag is bekend geworden dat de Eindhovense parkeergarage gesloopt zal worden, en intussen wordt onderzoek gedaan naar zo’n 100 tot 150 gebouwen in Nederland die net zulke vloeren hebben als diezelfde parkeergarage. Een gesprek met Jan Salden van de onderzoeksredactie van EenVandaag, en Bob Gieskens van de branchevereniging van constructeurs. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1