appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Radio EenVandaag

Politiek café, live vanuit Den Haag

vrijdag 24 november 2017, 15:00 uur

Het is de laatste vrijdag van de maand, dus tijd voor het Politiek café vanuit perscentrum Nieuwspoort in Den Haag.

In het tweede uur is minister Bruno Bruins (Medische Zorg) te gast, die een flitsende start maakt met het nieuws van de week: de komst van het Europees Medicijn Agentschap naar Nederland. Welke vruchten gaat ons land daar van plukken? Ook schuift voormalig Pvda-Kamerlid Roelof van Laar aan, die geheel volgens de laatste Haagse mode een boek schreef over zijn tijd als Kamerlid. Cultuurhistoricus Gerard Rooijakkers is erbij over sabotage in de politiek, en Mariëlle Koekenbier van het EenVandaag-opiniepanel komt met nieuws uit het panel. Politiek commentator Kees Boonman bedient ons van de nodige duiding.

Live muziek

Jacqueline Govaert werd als jonge zangeres bekend met haar band Krezip. Nu is ze 35 en terug met alweer haar derde soloalbum: Lighthearted Years. "Een ode aan het leven en met wie ik leef," omschrijft ze het zelf. Zij treedt vandaag live op.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1