appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine

EenVandaag

Blote kinderen mogen niet meer op de foto

donderdag 16 november 2017, 14:56 uur

Sinds half oktober hangt een fotoserie van fotografe Vivian Keulards in de sjieke passage van het World Trade Centre in Den Haag met onder meer een reeks portretten van roodharige kinderen. Op twee foto’s staan kinderen met ontbloot bovenlijf, en daar nam één van de huurders in het WTC aanstoot aan. Die foto’s zijn van de muur gehaald. 


Keulards reageert op het weghalen van haar foto's, en ook spreken we Hans Aardman. Hij is fotojournalist en bespreekt of er een trend gaande is wat betreft deze foto's.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1