appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

Radio EenVandaag

De Amerikaanse Buffi Duberman over een jaar Trump

dinsdag 7 november 2017, 15:00 uur

Morgen is het precies een jaar geleden dat Amerika Donald J. Trump koos als nieuwe president. Het was een bewogen jaar voor de 45e president van de VS, en hoewel er veel over een 'impeachment' is gesproken blijken ook veel Amerikanen blij te zijn dat hij hun machtigste man is. 

De in Nederland woonachtige Amerikaanse taalcoach Buffi Duberman is dat in elk geval niet. We blikken met haar terug op het jaar.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1