appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Radio EenVandaag

Optimist Olga Commandeur:'Blijf traplopen en vergroot je wereld'

maandag 28 augustus 2017, 14:06 uur

Al zeventien jaar lang krijgt ze elke ochtend honderdduizend mensen in beweging. Als bewegen bij iemand in het bloed zit, dan is het wel bij presentatrice van Nederland in Beweging Olga Commandeur. Vandaag breekt ze een lans voor het traplopen. “Blijf traplopen en vergroot je wereld!”

Tijdens de workshops die Commandeur geeft bij zorginstellingen ze altijd het traplopen bespreekbaar. Naarmate mensen ouder worden gaan ze gelijkvloers wonen, merkt de oud-atlete. Dan hoeven ze geen trappen meer te lopen als dat wat moeilijker gaat. “Lieve mensen, traplopen is het aller- aller- allerlaatste wat je op moet geven!” betuigt Commandeur.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1