appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Radio EenVandaag

De Optimist Catherine Keyl: "Maak dagelijks een lijstje met dingen die de moeite waard zijn"

maandag 31 juli 2017, 14:00 uur

Catherine Keyl had angsten en slapeloze nachten en haar vriend vond dat ze wat minder pessimistisch in het leven moest staan. Het werd tijd om het roer om te gooien, maar waar moest ze beginnen? Lijstjes maken, dat bleek het antwoord te zijn. Vandaag is Catherine Keyl 'De Optimist'. 
Het verhaal van Catherine Keyl en dat van al onze optimisten is  terug te vinden op de sites van EenVandaag en Radio 1, op YouTube en op onze Facebookpagina.  

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1