appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nachtzuster

EenVandaag

Johan Goossens, een leraar met een sexleven

maandag 19 juni 2017, 15:00 uur

Hij is parttime leraar op een Amsterdamse ROC, homo en cabaretier. Over zijn leraarschap heeft de 34 jarige Johan Goossens al genoeg gezegd in zijn voorstellingen. Het werd nu tijd voor een avondvullend programma over sex. "Want ik ben leraar, maar heb ook een seksleven!" 

Johan Goossens zoekt in zijn voorstelling ‘Darkroom Diaries’ naar liefde op de meest onmogelijke plekken. Daar waar: “... zullen we naar een hokje gaan?”, al klinkt als een huwelijksaanzoek. 

Darkroom etiquette uitgelegd in een cabaretprogramma. Hij bracht de voorstelling eerst in Engeland op de planken, maar kreeg onverwachts te maken met een koppige theaterdirecteur. Die vond dat Goossens racistische grappen maakte en dreigde het optreden te annuleren als hij de tekst niet zou veranderen. Of het zover kwam hoort u in Radio Eenvandaag.  

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1