appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Radio EenVandaag

In het Nieuws: PVV wil meedoen in 62 gemeenteraden

woensdag 5 april 2017, 15:00 uur

Nu Geert Wilders de tweede landelijke politieke partij van het land heeft wil hij doorpakken, want volgend jaar zijn alweer de gemeenteraadsverkiezingen en Wilders heeft bedacht dat zijn PVV in 62 gemeenten moet meedoen.

Dat is vandaag in het nieuws.

Maar gaat dat ook lukken of wordt het chaos troef voor Geert Wilders, die zelf het enige lid is van de PVV. Want hoe houd je iedereen onder controle als je geen partijstructuur hebt? We praten erover met ervaringsdeskundige Richard de Mos, fractievoorzitter van Groep de Mos in de Haagse gemeenteraad. Hij zat daarvoor voor de PVV in de gemeenteraad in Den Haag. En met politiek commentator Jos Heymans.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1