appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuwsweekend

EenVandaag

De Optimist: Karin Bloemen

maandag 6 februari 2017, 14:00 uur

Gisteren stond ze nog in een matineevoorstelling in Oldenzaal en vandaag is Karin Bloemen De Optimist. Vandaag is dat Karin Bloemen. Al 33 jaar trekt ze volle zalen. Ze weet te ontroeren, maar vooral krijgt ze mensen aan het lachen. We kennen haar als uitbundig artiest, maar ook als iemand die altijd openhartig is geweest over haar onzekerheden. 


Als Optimist pleit Karin Bloemen voor het nemen van verantwoordelijkheid voor het maximaal benutten van je eigen talenten.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1