appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Radio EenVandaag

OM organiseert bijeenkomst nabestaanden MH17

maandag 7 maart 2016, 15:00 uur

In oktober vorig jaar presenteerde de Onderzoeksraad voor Veiligheid het langverwachte MH-17 rapport. Maar in plaats van antwoorden te verschaffen rijzen er steeds meer vragen op over het werk van de OVV. 

Als reden wordt vaak opgegeven dat het strafrechtelijk onderzoek nog loopt of omdat er een sprake is van een geheimhoudingsplicht. Vanmiddag organiseert het Openbaar Ministerie voor het eerst een bijeenkomst voor alle nabestaanden. Bij ons hier in de studio Robbert van Heijningen, hij verloor zijn broer, schoonzus en neefje bij de MH17 ramp.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1