appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine

EenVandaag

In het nieuws: beurzen fors in de min

donderdag 11 februari 2016, 15:43 uur


De AEX was vanochtend nog niet geopend of het verlies liep alweer rap op tot vier procent. Sommige aandelen kelderden meer dan zeven procent. En dat is bijna anderhalf jaar geleden voor het laatst gebeurd.

Wat is er aan de hand? Hebben we te maken met een nieuwe crisis of is er iets anders aan de hand dan in 2008? Toen dreigden banken om te vallen en moesten die gered door landelijke overheden. 

We praten erover met financieel-economisch journalist Martin Visser. Verslaggever Harm van Atteveld is op de Amsterdamse Zuidas.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1