appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal

EenVandaag

De wereld van virtual reality

donderdag 29 oktober 2015, 14:08 uur

Door de straten van oud Babylon lopen of over de bodem van de oceaan: tegenwoordig kan dat, gewoon in de woonkamer of waar dan ook, dankzij virtual reality. 

Het staat nog in de kinderschoenen, maar dat gaat veranderen. VR is booming business. Een van de grote spelers in die wereld is Arthur van Hoff. Investeerders zoals Disney stonden te dringen om in te stappen in zijn bedrijf Jaunt VR, dat camera’s en software ontwikkelt voor Virtual Reality platforms. 

Hoe doet Nederland het op het gebied van virtual reality? En is het geen hype die vanzelf weer overwaait?  Arthur van Hoff is vandaag te gast in Radio EenVandaag.


Tweede reportage Joris Kreugel


Arthur van Hoff van Jaunt VR


Reportage deel een


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1