appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: De Nieuws BV

EenVandaag

'Tiny houses' binnenkort ook in Nederland

maandag 17 augustus 2015, 15:00 uur

Een huisje van maximaal 50 vierkante meter, op wielen en helemaal zelfvoorzienend. In Amerika zijn de tiny houses een begrip. In Nederland staat de 'tiny house movement' nog in de kinderschoenen, maar ook hier komen de kleine huisjes eraan.

In de studio praten we met architectuurstudent Lena van der Wal, die met haar broer Laurens een bureau heeft opgericht voor kleine huisjes. Ook Marjolein Jonker is te gast. Zij gaat volgend jaar in haar eigen tiny house wonen.
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1