appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Radio EenVandaag

Problemen met passend onderwijs

dinsdag 30 juni 2015, 15:00 uur

Teveel kinderen zitten thuis en krijgen geen passend onderwijs. Vorig jaar is de zorgplicht ingevoerd voor scholen, juist om ervoor te zorgen dat kinderen vaker naar het regulier onderwijs gaan in plaats van naar het speciaal onderwijs.

Vanmiddag is er overleg in de Tweede Kamer met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De SP komt dan met een nieuw plan voor passend onderwijs.

In Radio EenVandaag een gesprek met Juliëtte Mutsaers en haar zoon Sebastiaan. Zoon Sebastiaan zit al 5 jaar thuis en kan niet naar school.

In de studio in Den Haag SP Tweede Kamerlid Tjitske Siderius.
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1