appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers

EenVandaag

Hulplijn vaker vangnet voor GGZ-patienten

maandag 23 maart 2015, 14:37 uur

Of het nou gaat om eetproblemen, depressies of relatieproblemen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunnen mensen anoniem hun hart luchten bij de telefonische hulplijn Sensoor. Simpel gezegd, de kindertelefoon maar dan voor volwassenen. 

Maar de nadruk komt steeds vaker te liggen op mensen die worstelen met psychische problemen. Steeds vaker komen er telefoontjes binnen van mensen die aangeven dat ze niet meer of niet op tijd terecht kunnen bij een GGZ-instellingen. 

In Radio EenVandaag een gesprek met Willemieke Ottevanger, directeur van de anonieme hulplijn Sensoor. 
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1