appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: B.V.S.C.

EenVandaag

Presentator: Suzanne Bosman

Luister terug

Pedofiel Ben geschrokken van uitspraken pedoactivist Nelson: 'Waarom zenden we dit uit?'

vrijdag 14 februari 2020

Op social media wordt woedend gereageerd op uitspraken die pedoactivist Nelson deed in het programma Danny op Straat. Hij vindt dat kinderen van 2 jaar zelf kunnen beslissen of ze seks willen. Ook pedofielen zijn kwaad over de uitlatingen van Nelson.

Ben Kirssen (niet zijn echte naam) voelt zich seksueel aangetrokken tot kinderen, maar praktiseert dit niet. Hij kan zich totaal niet vinden in de uitlatingen van Nelson. "Ik ben er enorm van geschrokken. Zijn mening is abject en radicaal. Als je denkt dat een kind van 2 kan beslissen of die seks wil, omdat die ook kan beslissen of die een ijsje wil, dan heb je het niet begrepen."

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1