appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

EenVandaag

Presentator: Suzanne Bosman

Luister terug

Optimist Mark Nelissen: ouder worden is een zegen!

dinsdag 27 juni 2017

"Oud worden is geen enkel probleem", sterker nog, professor Mark Nelissen, emeritus hoogleraar gedragsbiologie aan de Universiteit van Antwerpen, ziet oud worden alleen maar leuker worden. Darwin en de evolutie helpen daarbij. Mark Nelissen is vandaag 'De Optimist'.
In zijn nieuwste boek 'Eindelijk oud' omschrijft Nelissen de evolutionaire voordelen van ouderen en het ouder worden. Alle Optimisten zijn terug te vinden op de websites van Radio 1 en EenVandaag en op YouTube. Misschien bent u zelf een optimist: meld u aan via radio@eenvandaag.nl.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1