appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

EenVandaag

Presentator: Suzanne Bosman

Luister terug

De Optimist Tjerk Ridder: haak aan!

donderdag 4 mei 2017

Gebruik je medemens om verder te komen. Haak daarom aan. En dat doet muzikant en theatermaker Tjerk Ridder letterlijk. Vandaag is Tjerk Ridder 'De Optimist'. Bij EenVandaag Radio praat hij over zijn over zijn liftavontuur, zonder auto maar mèt caravan. En hij vertelt over zijn geliefde trekpaard en teckel waarmee hij onlosmakelijk verbonden is.


Op 5 mei zijn de theatervoorstellingen ‘Trekhaak gezocht’ en ‘Sporen van Vrijheid’ over de caravan en het trekpaard van Tjerk Ridder te zien in het Betty Asfalt-Complex in Amsterdam. 


Alle optimisten zijn terug te vinden op de sites van EenVandaag en Radio 1. En: bent u een optimist of kent u  er één, laat het ons weten, mail naar radio@eenvandaag.nl.  en dat kan zomaar leiden tot een verhaal achter ons katheder!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1