appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn

EenVandaag

Sluizen open of sluizen dicht: Zelf je zwangerschap reguleren met klepjes in je eileider

maandag 24 november 2014, 16:14 uur

Na een ietwat losbandig leven ben je al een tijdje gesetteld en wil je zelfs kinderen. Je gaat naar de huisarts, waar je een half uurtje met een speciale riem om gaat zitten. De riem zet de klepjes die je eileiders afsluiten open en vanaf nu kun je zwanger worden.

Zo moet het in de toekomst gaan als het levenswerk van industrieel ontwerper Peter van der Graaf de waarheid wordt. De anticonceptiesluis 'Choice' moet het nieuwe voorbehoedsmiddel worden dat iedereen over de wereld gaat gebruiken.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1