appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: B.V.S.C.

EenVandaag

ICT project tegen cyberpesten op school

donderdag 6 november 2014, 14:39 uur

Meer dan 50% van  de jongeren maakt zich schuldig aan online pesten. Cyberpesten is daarmee een van de grootste problemen waar scholen mee te maken hebben. Stichting Importunus heeft daarom een beveiligingstool ontwikkelt en claimt daarmee online pesten, online kindermisbruik, expliciete foto’s en drugs of wapenbezit op te kunnen sporen.

In de studio Pauline van Dulken van Stichting Importunus en Liesbeth van Rikxoort, directeur van het Gemini College in Ridderkerk. Op deze school draait nu een pilot met de beveligingstool.

Reactie internetondernemer en programmeur Charif Mew


Tool tegen pesten


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1