appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Radio EenVandaag

Het groeiende probleem van online kindermisbruik

woensdag 5 november 2014, 16:04 uur

Volgens cijfers van de FBI zijn er op elk moment van de dag 750.000 kindermisbruikers actief op het internet. Een huiveringwekkend aantal. Het is een probleem dat steeds groter wordt en dus om een nieuwe aanpak vraagt. Daar wordt de komende 2 dagen volop over gepraat tijdens de conferentie Virtual Global Taskforce. 

Vanuit Amsterdam spreken we met Peter Reijnders, landelijk projectleider kinderporno. Ook praten we met een Nederlandse liaison officer die namens de politie in de Filipijnen werkt. 
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1