appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

EenVandaag

Presentator: Suzanne Bosman

Luister terug

Hoe ga je om met een gezinsdrama?

woensdag 22 maart 2017

Zelfdoding, ontvoering of een ongeluk. Ingrijpende gebeurtenissen die een gezin volledig 'op hun kop' kan zetten. Vaak komen er veel emoties hoog en gezinsleden moeten het drama samen verwerken, maar hoe ga je eigenlijk om met een gezinsdrama?


In Radio Eenvandaag een boeiend persoonlijk gesprek met Cornelie van Well. Zij maakte 25 jaar geleden van dichtbij een gezinsdrama mee. Een moeder vermoorde haar 2 kinderen en pleegde daarna zelfmoord. Cornelie nam de vader van het gezin in huis na dit drama. Nu 25 jaar later zocht ze mensen op die het net als haar van dichtbij meemaakten. Ze vroeg buurtbewoners, familie, politie en hulpverleners naar hoe ze toen en nu met dit grote drama omgingen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1