appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

EenVandaag

Presentator: Suzanne Bosman

Luister terug

Optimist Remco de Boer: "We zijn lapzwansen en dat is goed nieuws"

woensdag 10 mei 2017

Je kunt wel een tientje aan Greenpeace geven of groene stroom nemen, maar je kunt ook gewoon eens niet met het smerige vliegtuig naar de Seychellen pakken en je kunt ook gewoon niet dat CO2-bieflapje eten. Kortom, een schone wereld? Doe het lekker zelf! Dat zegt Remco de Boer, onderzoeker en publicist, met name over de Energietransitie.


Al onze Optimisten zijn terug te vinden op de sites van EenVandaag en Radio 1. Ben of ken je een optimist? Mail dan naar radio@eenvandaag.nl.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1