appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

EenVandaag

Presentator: Suzanne Bosman

Luister terug

Het imago van Pechtold

maandag 6 maart 2017

EenVandaag trapt, in aanloop naar de verkiezingen van volgende week woensdag, af met een dagelijkse serie interviews met lijsttrekkers van politieke partijen. Vandaag D66-lijsttrekker Alexander Pechtold.

Wat zijn de partijpunten die er toe doen? Vanochtend had verslaggever Liesbeth Witteman al een afspraak met Pechtold in de auto. Vanmiddag te horen bij Radio EenVandaag op NPO Radio1. Daarnaast is politiek commentator Kees Boonman te gast.

En hoe kijkt de kiezer aan tegen de sociaal liberalen? Gijs Rademaker presenteert de uitslagen van het EenVandaag Opiniepanel.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1