appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

EenVandaag

Presentator: Suzanne Bosman

Luister terug

De Amerikaanse Buffi Duberman over een jaar Trump

dinsdag 7 november 2017

Morgen is het precies een jaar geleden dat Amerika Donald J Trump koos als nieuwe president. Het was een bewogen jaar voor de 45e president van de VS. Er werd veel over impeachment gesproken en een een groot deel van zijn staf is alweer vertrokken. 

De in Nederland woonachtige Amerikaanse taalcoach Buffi Duberman stemde voor Hillary en riep na Trumps inauguratie mensen op haar een knuffel te geven als ze haar tegenkwamen in Nederland. Haar familie stemde Trump, en sindsdien is politiek een zeer moeilijk onderwerp geworden tijdens etentjes.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1