appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

Radar Radio

Presentatoren

Foto van Mischa Blok

Mischa Blok

Mischa Blok presenteert Radar Radio, elke zaterdag om 15:00 uur op NPO Radio 1.

Mischa Blok (1974) was eerst verslaggever bij Radio EenVandaag. Ze begon haar radiocarrière op Curacao, als nieuwslezer en presentator van een datingshow bij Dolfijn FM. Eenmaal terug in Nederland, werkte ze als nieuwslezer bij ANP en BNR Nieuwsradio. 
Sinds 2010 is ze werkzaam bij de TROS, aanvankelijk als redacteur/verslaggever en vervolgens als eindredacteur en verslaggever bij het Radio 1-programma TROS In Bedrijf. In 2011 won ze de RadioLab-prijs voor het radioprogramma Dit is Radio 1. In 2013 presenteerde ze De Radio 1 Audiotrip.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1