appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Proost!

Presentator: Roos Moggré, Splinter Chabot

Chefkok Ramon Beuk te gast in Proost!

zaterdag 6 juni 2020

Chefkok, leraar en ondernemer Ramon Beuk verzorgt vanavond het eten in Proost! Bekend door zijn tv-programma's en culinaire columns, maar ook schrijver van kookboeken. Zeven jaar geleden publiceerde hij het kookboek Elke dag een hap. Nu relevanter dan ooit, want hierin laat hij zien hoe je met 1 keer boodschappen doen een hele week kan eten. Ramon heeft er nu ook een YouTube-serie aan gekoppeld: Uit de losse pols.
Hij hoopt zo snel mogelijk op het vliegveld naar Suriname te kunnen stappen. In de eerste plaats voor het nieuwe kookboek waar hij mee bezig is, waar 45 jaar onafhankelijk centraal zal staan. Ook  is Ramon bezig met het ontwikkelen van een lesprogramma. Hij vertelt erover in Proost!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1