appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Humberto

Proost!

Presentator: Roos Moggré

Luister terug

Suzanne Bosman

zaterdag 2 mei 2020

Overdag is Suzanne Bosman een serieuze journalist, bekend van radio en tv. Maar als de rode lamp in de studio uit is, verandert zij in een rocker van het zwartste soort. Gehuld in het zwart staat zij in de kleine zalen om grote artiesten te zien en vooral te horen. 

Sinds enige tijd gaat zij nog een stap verder in de liefde voor deze muziek. De gitaren van haar dochter zijn, met toestemming, geconfisqueerd. Tegenwoordig maakt zij zelf de metal die ze zelf ook graag hoort. Om het helemaal af te maken heeft zij haar arm naar voorbeeld van grote artiesten verfraaid met nog meer inkt dan daar al zat. 


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1