appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Pointer

Presentator: Niels Heithuis

Luister terug

Cyberpesten tijdens thuisonderwijs

zondag 28 februari 2021

Door thuisonderwijs speelt ook pestgedrag zich meer online af. Juist tijdens de coronacrisis werden scholen niet gecontroleerd op hun aanpak van pesten. Een zorgelijke situatie volgens het Bureau Jeugd en Media. 

In de studio is Klaartje Schüngel van het Bureau Jeugd en media te gast. Een leerkracht uit het basisonderwijs vertelt over haar ervaringen met cyberpesten en de ingewikkelde situatie die sinds de coronacrisis is ontstaan. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1