appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Spacegeek Hens Zimmerman maakt elke week een podcast over sterrenkunde en de ruimtevaart. Maar, op de een of andere manier, steekt er bijna altijd een filosofische of politieke boodschap de kop op. Om de luisteraar vervolgens aan het eind met meer vragen dan antwoorden op te zadelen.

#142 - Trojanen

vrijdag 29 januari 2021, 04:28 uur

Trojanen zijn rotsblokken ergens in ons zonnestelsel. Wat deze objecten interessant maakt hoort u in deze aflevering van Zimmerman in Space.

Lucy:

http://lucy.swri.edu

NASA SSD:

https://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=2052246#content

Trojanen:

https://minorplanetcenter.net//iau/lists/JupiterTrojans.html

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1